Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra
Dzērienu gatavošanā: Griķu sēnalas ir alternatīva rīsu čaumalām, tās tiek izmantotas filtrējamības uzlabošanai. Ja jūs gatavojat dzērienu ar lielu daudzumu
Pēc īpašiem mērcēšanas un dīgšanas apstākļiem un ilgstošas krāsns programmas Viking Dextrin iesalam ir izcila garša. Pirmajos krāsns apdedzināšanas posmos
Lietots, atjaunots nerūsējošā tērauda 19L Cornelius Kegs. Šie Cornelius kegi ir atjaunoti pēc fantastiska standarta un individuāli pārbaudīti, lai pārliecinātos,
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Šajā procesā izveidotie Maillard produkti var darboties