Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra
Viking Kviešu iesalu ražo no augstas kvalitātes kviešiem. Tiek izmantotas alus pagatavošanai piemērotas šķirnes. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner
Pēc īpašiem mērcēšanas un dīgšanas apstākļiem un ilgstošas krāsns programmas Viking Dextrin iesalam ir izcila garša. Pirmajos krāsns apdedzināšanas posmos
Dzērienu gatavošanā: Griķu sēnalas ir alternatīva rīsu čaumalām, tās tiek izmantotas filtrējamības uzlabošanai. Ja jūs gatavojat dzērienu ar lielu daudzumu
Lactoferm ēdamā laktoze ir tīra laktozes sastāvdaļa, kas piemērota lietošanai pārtikā, piemēram, maizes, konditorejas izstrādājumos un alkoholisko dzērienu pagatavošanā, kā
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Šajā procesā izveidotie Maillard produkti var darboties
Simpsons Minhenes Miežu Iesals EBC 25 Minhenes iesals piešķir intensīvas krāsas un iesala notis, neapdraudot enzīmu darbību. Neskatoties uz kontinentālo
Lietots, atjaunots nerūsējošā tērauda 19L Cornelius Kegs. Šie Cornelius kegi ir atjaunoti pēc fantastiska standarta un individuāli pārbaudīti, lai pārliecinātos,