Sākums » Veikals

Attēloti 4 produkti

Kviešu Pārslas

2.54
Bieži izmanto baltajā alū, lambic, grand cru uc. Piešķir pilnīgāku garšu uzlabo putu noturību. Var izmantot līdz 30 % bez

Auzu Pārslas

2.54
Tās ir neiesalotas auzas, kuras ir atlobītas, tvaicētas un pēc tam sarullētas starp sakarsētiem veltņiem, veidojot pārslas. Vārīšanas un velmēšanas

CRISP Kukurūzas Pārslas (Maize)

2.95
Pārslotā kukurūza sastāv no kukurūzas putraimiem, kas augstā temperatūrā ir mikronizēti, kas pārplīš cietes un tādējādi želatinizē kukurūzu. Tas misu

Miežu Pārslas

1.72
Palielina ķermeni un piešķir alum pikantu graudaugu garšu. Satur glutēnu.