Sākums » Veikals

Attēloti 26 produkti

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Verdant IPA – 11g

3.62
LalBrew® Verdant IPA radīts sadarbībā ar Verdant Brewing Co. (UK) Ar vidēji augstu vājinājumu LalBrew® Verdant IPA atstāj mīkstu un

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Diamond Lager – 11g

4.18
Diamond Lager rauga celms ir radies Vācijā un tiek izmantots komerciālajās alus darītavās visā pasaulē. Šis lager raugs sniedz jums

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Voss Kveik – 11g

3.84
Kveik ir norvēģu valodas dialekta vārds, kas nozīmē raugu. Norvēģu lauku mājas tradīcijā kveikus saglabāja žāvējot un nodeva no paaudzes

Alus Raugs Lallemand LalBrew® BRY-97 – 11g

3.82
BRY-97 Amerikas rietumu krasta alus raugs Šo Sietelas institūta kultūras kolekcijā izvēlēto amerikāņu rietumu krasta raugu vairāki komerciālie alus darītāji

Philly Sour Lallemand 11g

4.79
WildBrew ™ Philly Sour ir unikāla Lachancea suga, kuru no dabas izvēlējās Filadelfijas Zinātņu universitāte. WildBrew ™ Philly Sour papildus

Alus Raugs Lallemand LalBrew® London – 11g

3.82
Londonas ESB raugs tika izvēlēts no Lallemand rauga kultūras bibliotēkas, lai ražotu virkni angļu stila alu. Šis raugs galvenokārt ir

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Wit – 11g

3.64
LalBrew® Wit raugs ir samērā neitrāls rauga celms, kuru var izmantot dažādu kviešu alus stilu ražošanai. Esteru un fenola ražošana

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Munich Classic – 11g

3.98
Minhenes klasiskā kviešu alus rauga celms. Izmanto vairākas komerciālas alus darītavas. Šis raugs rada aromātisku, pilnvērtīgu un aromātisku Bavārijas stila

Vīna Raugs Lalvin EC-1118 5g

1.10
LALVIN EC-1118 Izturīgs, uzticams un neitrāls. Noderīgs visdažādākajām vajadzībām, ieskaitot vīna un augļu sidra fermentācijas. Raugs, kas izraudzīts slavenajā dzirkstošo

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Belle Saison – 11g

3.62
Belle Saison Beļģijas Saison Style alus raugs Beļģijas izcelsmes alus raugs. Šis raugs ir īpaši izvēlēts, pateicoties tā spējai ražot

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Nottingham – 11g

3.82
Augstas kvalitātes kvalitatīvs augšējā fermentācijas raugs ātrai un uzticamai fermentācijai. Piemērots alus fermentācijai līdz 9% ABV. Šis neitrālais alus raugs

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Abbaye – 11g

3.62
Abbaye ir Beļģijas izcelsmes augstākais fermentējošais alus raugs, kas izvēlēts pēc spējas ražot lieliskus Beļģijas stila alus, tostarp augstas gravitācijas

Vīna Raugs Lalvin ICV K1-V1116 5g

1.10
Lalvin ICV K1-V1116 sākotnēji izolēja 1972. gadā Pjērs Bārs no INRA Monpeljē. Raudzējot zemā temperatūrā (zem 16 ° C) un

Vīna Raugs LALVIN 71B 5g

1.10
LALVIN 71B Lalvin 71B ir vīna raugs nouveau stila vīniem. To izolēja Pr. Maugenet komanda INRA (Nacionālais lauksaimniecības pētījumu institūts)

Alus Raugs Lallemand LalBrew® New England – 11g

3.94
LalBrew ™ New England ir ale celms, kas īpaši izvēlēts tā fermentācijas konsistences un spējas dēļ radīt unikālu estera profilu,

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Farmhause – 11g

3.80
LALBREW FARMHOUSE™ LalBrew Farmhouse ™ ir nediastātisks hibrīds, kas ir izvēlēts sezonas un lauku stila alus pagatavošanai. Šis produkts ir

Sour Pitch Lallemand 10g

15.95
WildBrew ™ Sour Pitch ir lietošanai gatavas, augstas veiktspējas un augstas tīrības pakāpes pienskābes baktērijas, kas īpaši atlasītas pēc spējas

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Kolsch – 11g

3.72
Lallemand Kölsch ir ideāls alus pagatavošanai tradicionālā Kölsch stilā un citos neitrālajos alos. Šī rauga neitrālais raksturs akcentē smalkos apiņu

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Windsor – 11g

3.61
Autentisks angļu raugs, kas ir ideāls pilnīgu, augļu alu pagatavošanai. Ir vienlīdz piemērots Pale Ales vārīšanai portjeriem ar mērenu alkohola

Vīna Raugs LALVIN BOURGOVIN RC212 5g

1.10
LALVIN BOURGOVIN RC212 Raugu Lalvin Bourgovin RC212 ir izvēlējies BIVB (Bureau Interprofessionnel des Vins de Bourgogne), un tas tika izstrādāts

Vīna Raugs LALVIN ICV-D47 5g

1.10
LALVIN ICV-D47 Augsts polisaharīdu ražotājs, kas pazīstams ar akcentētiem augļiem un apjomu. Ideāli piemērota balto vīnu fermentācijai. Lalvin ICV D47

Helveticus Pitch Lallemand 10g

16.95
WildBrew ™ Helveticus Pitch ir lietošanai gatavas kaltētas baktērijas, Lactobacillus helveticus celms, kas īpaši izvēlēts tā spēju radīt plašu skāba

Alus Raugs Lallemand LalBrew® CBC-1 – 11g

3.81
CBC-1 ir īpaši izvēlēts tā atsauces spējas dēļ un ir ieteicams sekundārai fermentācijai pudelē / mucā. CBC-1 var fermentēt alus,

Vīna Raugs Lalvin QA23 5g

1.10
Lalvin QA23, kas atlasīts augsnes tipiem no Vinhos Verdes apelācijas zonas Portugālē, piedāvā fermentatīvās drošības īpašības, kas saistītas ar vāju

Vīna Raugs LALVIN BM4X4 5g

1.10
LALVIN BM4X4 Tiek uzskatīts, ka Lalvin BM 4 × 4 dinamiskā sinerģija nodod visas Lalvin BM 45 celma priekšrocības. Šis

Etiķskābes Baktēriju Kultūra 100ml

12.70
Vīna etiķa, ābolu etiķa u.c. palaišanai. Saturs: 100 ml. No vīna līdz etiķim Dabisko etiķi var ražot tikai no alkoholiskajiem