Sākums » Veikals

Attēloti 19 produkti

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Verdant IPA – 11g

3.62
LalBrew® Verdant IPA radīts sadarbībā ar Verdant Brewing Co. (UK) Ar vidēji augstu vājinājumu LalBrew® Verdant IPA atstāj mīkstu un

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Voss Kveik – 11g

3.84
Kveik ir norvēģu valodas dialekta vārds, kas nozīmē raugu. Norvēģu lauku mājas tradīcijā kveikus saglabāja žāvējot un nodeva no paaudzes

Vīna Raugs LALVIN ICV-D47 5g

1.80
LALVIN ICV-D47 Augsts polisaharīdu ražotājs, kas pazīstams ar akcentētiem augļiem un apjomu. Ideāli piemērota balto vīnu fermentācijai. Lalvin ICV D47

Alus Raugs Lallemand LalBrew® BRY-97 – 11g

3.82
BRY-97 Amerikas rietumu krasta alus raugs Šo Sietelas institūta kultūras kolekcijā izvēlēto amerikāņu rietumu krasta raugu vairāki komerciālie alus darītāji

Philly Sour Lallemand 11g

5.20
WildBrew ™ Philly Sour ir unikāla Lachancea suga, kuru no dabas izvēlējās Filadelfijas Zinātņu universitāte. WildBrew ™ Philly Sour papildus

Alus Raugs Lallemand LalBrew® London – 11g

3.82
Londonas ESB raugs tika izvēlēts no Lallemand rauga kultūras bibliotēkas, lai ražotu virkni angļu stila alu. Šis raugs galvenokārt ir

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Nottingham – 11g

4.35
LalBrew Nottingham™ ir angļu stila eila raugs, kas izvēlēts tā augstās veiktspējas un daudzpusības dēļ. Neitrāla garša un konsekventa veiktspēja

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Wit – 11g

4.25
LalBrew® Wit raugs ir samērā neitrāls rauga celms, kuru var izmantot dažādu kviešu alus stilu ražošanai. Esteru un fenola ražošana

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Abbaye – 11g

3.62
Abbaye ir Beļģijas izcelsmes augstākais fermentējošais alus raugs, kas izvēlēts pēc spējas ražot lieliskus Beļģijas stila alus, tostarp augstas gravitācijas

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Munich Classic – 11g

4.35
Minhenes klasiskā kviešu alus rauga celms. Izmanto vairākas komerciālas alus darītavas. Šis raugs rada aromātisku, pilnvērtīgu un aromātisku Bavārijas stila

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Belle Saison – 11g

4.25
Belle Saison Beļģijas Saison Style alus raugs Beļģijas izcelsmes alus raugs. Šis raugs ir īpaši izvēlēts, pateicoties tā spējai ražot

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Farmhouse – 11g

4.20
LALBREW FARMHOUSE™ LalBrew Farmhouse ™ ir nediastātisks hibrīds, kas ir izvēlēts seizona un lauku stila alus pagatavošanai. Šis produkts ir

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Kolsch – 11g

3.72
Lallemand Kölsch ir ideāls alus pagatavošanai tradicionālā Kölsch stilā un citos neitrālajos alos. Šī rauga neitrālais raksturs akcentē smalkos apiņu

Sour Pitch Lallemand 10g

16.95
WildBrew ™ Sour Pitch ir lietošanai gatavas, augstas veiktspējas un augstas tīrības pakāpes pienskābes baktērijas, kas īpaši atlasītas pēc spējas

Alus Raugs Lallemand LalBrew® Windsor – 11g

3.61
Autentisks angļu raugs, kas ir ideāls pilnīgu, augļu alu pagatavošanai. Ir vienlīdz piemērots Pale Ales vārīšanai portjeriem ar mērenu alkohola

Alus Raugs Lallemand LalBrew® NovaLager – 11g

5.95
LalBrew NovaLager™ ir īsts apakšējās fermentācijas Saccharomyces pastorianus hibrīds no jaunās III grupas līnijas, kas ir izvēlēts, lai ražotu tīru

Alus Raugs Lallemand LalBrew® CBC-1 – 11g

2.95
CBC-1 ir īpaši izvēlēts tā atsauces spējas dēļ un ir ieteicams sekundārai fermentācijai pudelē / mucā. CBC-1 var fermentēt alus,

Alus Raugs LalBrew® LoNa™ 500g

225.00
LalBrew® LoNa™ ir maltozes negatīvs hibrīds, kas ir izvēlēts tā, lai tam būtu ideālas īpašības zema un bezalkoholiska alus ražošanai.

Etiķskābes Baktēriju Kultūra 100ml

12.70
Vīna etiķa, ābolu etiķa u.c. palaišanai. Saturs: 100 ml. No vīna līdz etiķim Dabisko etiķi var ražot tikai no alkoholiskajiem