Sākums » Veikals

Attēloti 12 produkti

Viking Vienna Miežu iesals

1.45 - 2.15
Viking Vienna iesals tiek kaltēts nedaudz augstākā temperatūrā nekā pilsner iesals. Tādējādi no Vīnes iesala alus sanāks ar zeltainu nokrāsu

Viking Caramel Pale iesals

1.57 - 2.34
Viking Caramel Pale Malt tiek ražots no zaļā iesala. Neskatoties uz gaišo krāsu, Caramel Pale ir īsts karameļu iesals, t.i.,

Viking Caramel 50 iesals

1.55 - 2.30
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Šajā procesā izveidotie Maillard produkti var darboties

Viking Tumšais Minhenes iesals

1.45 - 2.15
Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra

Viking Caramel 150 iesals

1.64 - 2.30
Rozīnes, žāvētas plūmes un brūnais cukurs ir aromāts, ko mēs iegūstam no šī iesala. Ideāls jebkurā tumšākā stilā. Salīdzinājumam Viking

Viking Caramel 200 iesals

1.65 - 2.60
Viking 200 piedāvā ļoti augstu karmizācijas līmeni un ļoti interesantas rozīņu / plūmju garšas. Salīdzinot ar Caramel 150, Caramel 200

Viking Caramel 100 iesals

1.56 - 2.31
Ekvivalents Crystal 40 iesalam, šis Viking Caramel 100 alus pagatavošanas dienā garšo kā salda misa. Ideāla izvēle, lai jebkuram stilam

Viking Cepumu iesals

2.10 - 3.10
Viking Cepumu iesals tiek ražots, grauzdējot no augstas kvalitātes pilsnera iesala. Cookie Malt amilolītiskā aktivitāte ir nenozīmīga. Atbilstoši nosaukumam šis

Viking Golden Ale iesals

1.54 - 2.46
Viking Golden Ale iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Iesalošanas procesa parametri ir izvēlēti, lai veicinātu augstu modifikāciju

Viking Rudzu iesals

1.81 - 2.30
Viking Rudzu iesalu ražo no augstas kvalitātes rudziem. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner iesala ražošanas. Pielietojumi: Viking Rudzu iesalu

Viking Caramel 300 iesals

1.93 - 2.95
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Karameļu iesala amilolītiskā aktivitāte ir nulle. Šajā

Viking Black iesals

2.15 - 3.40
Viking Black iesalu ražo, grauzdējot labi modificētu pilsner iesalu. Galīgā temperatūra ir lielāka par 200˚C. Melnā iesala amilolītiskā aktivitāte ir