Sākums » Veikals

Attēloti 22 produkti

Viking Pilsner Miežu iesals

1.12 - 1.73
Viking Pilsner iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Mitrināšanas un dīgšanas apstākļi tiek izvēlēti, lai veicinātu vienmērīgu dīgšanu

Viking Pale Ale Miežu iesals

1.33 - 2.04
Viking Pale Ale iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Augsta modifikācijas pakāpe veicina vieglu apstrādājamību. Ideāls iesals eiliem.

Viking Vienna Miežu iesals

1.41 - 2.18
Viking Vienna iesals tiek kaltēts nedaudz augstākā temperatūrā nekā pilsner iesals. Tādējādi no Vīnes iesala alus sanāks ar zeltainu nokrāsu

Viking Gaišais Minhenes iesals

1.42 - 2.19
Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra

Viking Kviešu iesals

1.21 - 1.86
Viking Kviešu iesalu ražo no augstas kvalitātes kviešiem. Tiek izmantotas alus pagatavošanai piemērotas šķirnes. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner

Viking Dextrin iesals

1.47 - 2.26
Pēc īpašiem mērcēšanas un dīgšanas apstākļiem un ilgstošas krāsns programmas Viking Dextrin iesalam ir izcila garša. Pirmajos krāsns apdedzināšanas posmos

Viking CaraBody iesals

1.41 - 2.17
Viking CaraBody iesals ir maigi iesalots un nedaudz karamelizēts īpašais iesals, kas ražots no divrindu alus miežiem. Aromāts ir viegls

Viking Caramel 50 iesals

1.54 - 2.36
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Šajā procesā izveidotie Maillard produkti var darboties

Viking Caramel Pale iesals

1.57 - 2.41
Viking Caramel Pale Malt tiek ražots no zaļā iesala. Neskatoties uz gaišo krāsu, Caramel Pale ir īsts karameļu iesals, t.i.,

Viking Cepumu iesals

1.73 - 2.66
Viking Cepumu iesals tiek ražots, grauzdējot no augstas kvalitātes pilsnera iesala. Cookie Malt amilolītiskā aktivitāte ir nenozīmīga. Atbilstoši nosaukumam šis

Viking Caramel 200 iesals

1.55 - 2.39
Viking 200 piedāvā ļoti augstu karmizācijas līmeni un ļoti interesantas rozīņu / plūmju garšas. Salīdzinot ar Caramel 150, Caramel 200

Viking Caramel 100 iesals

1.54 - 2.36
Ekvivalents Crystal 40 iesalam, šis Viking Caramel 100 alus pagatavošanas dienā garšo kā salda misa. Ideāla izvēle, lai jebkuram stilam

Viking Caramel 150 iesals

1.54 - 2.37
Rozīnes, žāvētas plūmes un brūnais cukurs ir aromāts, ko mēs iegūstam no šī iesala. Ideāls jebkurā tumšākā stilā. Salīdzinājumam Viking

Viking Golden Ale iesals

1.45 - 2.23
Viking Golden Ale iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Iesalošanas procesa parametri ir izvēlēti, lai veicinātu augstu modifikāciju

Viking Chocolate Dark iesals

1.79 - 2.76
Viking šokolādes tumšo iesalu ražo, grauzdējot no pilsner iesala. Galīgā temperatūra un grauzdēšanas laiks ir nedaudz zemāks, salīdzinot ar melno

Viking Tumšais Minhenes iesals

1.43 - 2.20
Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra

Viking Rudzu iesals

1.28 - 1.97
Viking Rudzu iesalu ražo no augstas kvalitātes rudziem. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner iesala ražošanas. Pielietojumi: Viking Rudzu iesalu

Viking Red Active iesals

1.51 - 2.32
Šī izcilā iesala unikālo īpašību pamatā ir īpaša šķirne un komplekss iesalošanas process, kura sacietēšanas temperatūra pārsniedz 100 ° C.

Viking Red Ale iesals

1.47 - 2.26
Red Ale iesals ir aromātisks iesals, kas bagāts ar melanoidīniem. Tumšam alum uzlabo krāsu un aromātu. Lai nodrošinātu labāko garšu

Viking Auzu iesals

1.55 - 2.38
Viking Auzu iesals ir tradicionāli iesalotas auzas, kas nāk ar dabīgām lielām sēnalām, kas uzlabo mazgāšanas procesu. Viking Auzu iesals

Viking Caramel 300 iesals

1.56 - 2.40
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Karameļu iesala amilolītiskā aktivitāte ir nulle. Šajā

Viking Black iesals

1.82 - 2.81
Viking Black iesalu ražo, grauzdējot labi modificētu pilsner iesalu. Galīgā temperatūra ir lielāka par 200˚C. Melnā iesala amilolītiskā aktivitāte ir