Sākums » Veikals

Attēloti 21 produkti

Viking Pilsner Miežu iesals

1.22 - 1.95
Viking Pilsner iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Mitrināšanas un dīgšanas apstākļi tiek izvēlēti, lai veicinātu vienmērīgu dīgšanu

Viking Pale Ale Miežu iesals

1.42 - 2.27
Viking Pale Ale iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Augsta modifikācijas pakāpe veicina vieglu apstrādājamību. Ideāls iesals eiliem.

Viking Gaišais Minhenes iesals

1.51 - 2.41
Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra

Viking Kviešu iesals

1.41 - 2.26
Viking Kviešu iesalu ražo no augstas kvalitātes kviešiem. Tiek izmantotas alus pagatavošanai piemērotas šķirnes. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner

Viking Dextrin iesals

1.55 - 2.49
Pēc īpašiem mērcēšanas un dīgšanas apstākļiem un ilgstošas krāsns programmas Viking Dextrin iesalam ir izcila garša. Pirmajos krāsns apdedzināšanas posmos

Viking Caramel Pale iesals

1.65 - 2.64
Viking Caramel Pale Malt tiek ražots no zaļā iesala. Neskatoties uz gaišo krāsu, Caramel Pale ir īsts karameļu iesals, t.i.,

Viking CaraBody iesals

1.49 - 2.40
Viking CaraBody iesals ir maigi iesalots un nedaudz karamelizēts īpašais iesals, kas ražots no divrindu alus miežiem. Aromāts ir viegls

Viking Caramel 50 iesals

1.62 - 2.60
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Šajā procesā izveidotie Maillard produkti var darboties

Viking Tumšais Minhenes iesals

1.52 - 2.42
Viking Gaišais Minhenes iesala kaltēšanas temperatūra 110 – 120 ° C robežās piešķir iesalam aromātisku, riekstu raksturu. Augstā kaltēšanas temperatūra

Viking Caramel 200 iesals

1.65 - 2.64
Viking 200 piedāvā ļoti augstu karmizācijas līmeni un ļoti interesantas rozīņu / plūmju garšas. Salīdzinot ar Caramel 150, Caramel 200

Viking Chocolate Dark iesals

2.20 - 3.40
Viking šokolādes tumšo iesalu ražo, grauzdējot no pilsner iesala. Galīgā temperatūra un grauzdēšanas laiks ir nedaudz zemāks, salīdzinot ar melno

Viking Caramel 100 iesals

1.64 - 2.62
Ekvivalents Crystal 40 iesalam, šis Viking Caramel 100 alus pagatavošanas dienā garšo kā salda misa. Ideāla izvēle, lai jebkuram stilam

Viking Caramel 150 iesals

1.64 - 2.62
Rozīnes, žāvētas plūmes un brūnais cukurs ir aromāts, ko mēs iegūstam no šī iesala. Ideāls jebkurā tumšākā stilā. Salīdzinājumam Viking

Viking Cepumu iesals

2.10 - 3.36
Viking Cepumu iesals tiek ražots, grauzdējot no augstas kvalitātes pilsnera iesala. Cookie Malt amilolītiskā aktivitāte ir nenozīmīga. Atbilstoši nosaukumam šis

Viking Golden Ale iesals

1.54 - 2.46
Viking Golden Ale iesals ir izgatavots no 2 rindu pavasara miežiem. Iesalošanas procesa parametri ir izvēlēti, lai veicinātu augstu modifikāciju

Viking Rudzu iesals

1.81 - 2.90
Viking Rudzu iesalu ražo no augstas kvalitātes rudziem. Iesala process daudz neatšķiras no pilsner iesala ražošanas. Pielietojumi: Viking Rudzu iesalu

Viking Red Ale iesals

1.55 - 2.49
Red Ale iesals ir aromātisks iesals, kas bagāts ar melanoidīniem. Tumšam alum uzlabo krāsu un aromātu. Lai nodrošinātu labāko garšu

Viking Auzu iesals

1.62 - 2.59
Viking Auzu iesals ir tradicionāli iesalotas auzas, kas nāk ar dabīgām lielām sēnalām, kas uzlabo mazgāšanas procesu. Viking Auzu iesals

Viking Red Active iesals

1.59 - 2.55
Šī izcilā iesala unikālo īpašību pamatā ir īpaša šķirne un komplekss iesalošanas process, kura sacietēšanas temperatūra pārsniedz 100 ° C.

Viking Caramel 300 iesals

1.93 - 2.95
Vikingu karameļu iesalus ražo no zaļā iesala. Šim iesalam raksturīga augsta karamelizācijas pakāpe. Karameļu iesala amilolītiskā aktivitāte ir nulle. Šajā

Viking Black iesals

2.15 - 3.40
Viking Black iesalu ražo, grauzdējot labi modificētu pilsner iesalu. Galīgā temperatūra ir lielāka par 200˚C. Melnā iesala amilolītiskā aktivitāte ir